Home Lag & klubbar Zlatan: Zirkzee inte aktuell för Milan

Zlatan: Zirkzee inte aktuell för Milan

304
0
Zlatan: Zirkzee inte aktuell för Milan
FOTO: BILDBYRÅN

Flera anfallsnamn har kopplats ihop med en flytt till AC Milan i sommar. Nu är ännu ett avskrivet.

Under våren har namn som Benjamin Sesko, Armando Broja, Álvaro Morata och Joshua Zirkzee kopplats ihop med en flytt till AC Milan där Zlatan Ibrahimovic jobbar som rådgivare. Nu säger svensken att den sistnämnde, Zirkzee, inte längre är ett alternativ.

– Transferfönstret är långt och jag kan lova att vi kommer att väva. Vi pratar, men ingenting är nära. Zirkzee tillhör det förflutna. Som Paulo (Fonseca, Milans tränare) sa, vi har en spelare i åtanke. Jag kommer inte att säga hans namn. Det finns någon, låt oss se, säger Ibrahimovic enligt Fabrizio Romano.

Sent på söndagskvällen kom uppgifter om att Manchester United skulle vara överens med Zirkzee samtidigt som klubben ska vara beredda att betala spelarens kontakt på 34 miljoner pund.

Istället kan spelaren som ”Ibra” inte vill nämna vara Álvaro Morata. Spanjoren sägs vara en av Zlatans favoriter att värva in och då hans framtid i Atlético Madrid ryktas vara oklar kan den tidigare Juventus-spelaren vara på väg tillbaka till Serie A för spel på San Siro.