Home Lag & klubbar Zlatan utesluter flytt till Malmö FF

Zlatan utesluter flytt till Malmö FF

1808
0
Zlatan utesluter flytt till Malmö FF
FOTO: BILDBYRÅN

Inget Malmö FF för Zlatan Ibrahimovic

Svensken stänger dörren för att återvända till Allsvenskan och Malmö FF. Han säger dock att han kan återvända till Europa.

Många har ställts sig frågan kring om Zlatan Ibrahimovic kommer återvända till Malmö FF eller inte. Nu säger svensken i en intervju med Bethard att han kan tänka sig återvända till Europa:

– Fokusera inte på min ålder. Jag känner fortfarande att jag kan göra skillnad på högsta nivå. Jag väntar på rätt erbjudande. Vi får titta på det, säger Ibrahimovic:

– Många hade blivit glada om jag gått tillbaka dit. Att få spela i en klubb som Manchester United är alltid en stor ära. Ingen spelare hade tackat nej till en sådan möjlighet att få spela där. Men jag har fler saker att uträtta här och just nu finns det inget på bordet.

Zlatan passar även på att stänga dörren till moderklubben Malmö FF, och förklarar varför.

– Jag ser det inte hända. Jag hade en kort och framgångsrik tid i Sverige. Jag tror det var menat så, att jag skulle glänsa utanför Sverige och sätta Sverige på kartan. Jag ser inte mig själv komma tillbaka. Jag vill inte starta kaos i svensk fotboll igen. Jag har redan gjort det, avslutar han.

SE ÄVEN: Hemliga mötet med Zlatan: “Viktigt inför framtiden”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here