Home Lag & klubbar Zlatan om sonens val – ”inte viktigt för mig”

Zlatan om sonens val – ”inte viktigt för mig”

15930
0
Zlatan om sonens val -
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovics två söner, Maximilian och och Vincent, har tagit Helena Segers efternamn. Nu uttalar sig superstjärnan om sonens beslut.
– Det är inget viktigt för mig, det viktigaste för mig är att de är friska och mår bra, säger han.

Zlatan Ibrahimovic, 40, har två söner tillsammans, Maximilian, 15, och Vincent, 13, tillsammans med frun Helena Seger. De båda spelar fotboll och på tröjan har det under barndomen stått Seger. Zlatan motiverar valt.

– Så att det inte blir för mycket press på dem, men jag vet inte, folk pekar, folk pratar, folk går runt och viskar. De har ändå hanterat det väldigt bra och de är starka, säger Zlatan i en lång intervju med DN.

Nu säger han att Maximilian vill ändra efternamn på tröjan och istället ha ”Ibrahimovic”, som sin pappa.

– Han har valt, han ska vara Ibrahimovic. Den lille är fortfarande liten. Men det är inget viktigt för mig, det viktigaste för mig är att de är friska och mår bra, säger Zlatan.

Zlatan säger även att han inte sätter någon press på sina söner, istället ska de kämpa och och göra sitt bästa.

– Jag kräver ingenting. Jag vill bara att de ska kämpa och göra sitt bästa. Och att de gör det för sin egen skull, inte för pappa eller mamma eller någon annan. Jag har sett väldigt många föräldrar där ute pressa sina barn, nästan så att det är obligatoriskt att de ska bli proffs. Det är inte så det funkar, säger han till tidningen.

Previous articleGlädjebeskedet: Zlatan tillbaka i träning efter knäskada
Next articleTV: Zlatan segerkreatör i comebacken mot AS Roma

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here