Home Lag & klubbar Zlatan om framtiden: ”Vill bli skådespelare”

Zlatan om framtiden: ”Vill bli skådespelare”

5716
0
Zlatan om framtiden:
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic har börjat tänka på en karriär efter fotbollen. Nu öppnar 40-åringen för vad han vill göra när han lägger skorna på hyllan.
– Jag vill bli skådespelare, säger Ibrahimovic.

Under karriären som fotbollsspelare har Zlatan Ibrahimovic, 40, haft få skador som gjort att han blivit borta under en längre tid. På senare år har anfallaren dock varit borta allt mer från fotbollsplanen, något som gjort att han börjat tänka på ett liv efter sitt nuvarande yrke.

– Jag tror på allt jag gör. Hur långt jag kommer gå kan jag inte säga men jag försöker alltid att ta det så långt som möjligt. Varför vara normal när du kan vara starkare? Vi får se vad som händer i framtiden. Jag är nyfiken på flertalet saker, att bli skådespelare till exempel. Något som ger mig adrenalin, säger ”Ibra” till Radio 105.

Svensken berättar att han många bollar i luften, även om han för tillfället enbart fokuserar på fotbollen.

– Inget kommer dock att vara som fotbollen. Jag kommer behöva att göra något annat. Jag har många projekt men nu ligger mitt fokus endast på att vara fotbollsspelare. När jag återvänder kommer jag att riva hela stadion, avslutar Ibrahimovic.

SE ÄVEN: Pioli: ”Zlatan kommer aldrig vara en börda för oss”

Previous articleZlatan om återkomsten: ”kommer riva hela stadion”
Next articleTidigare lagkamraten: ”Zlatan har en extrem mentalitet”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here