Home Lag & klubbar Zlatan kritiserar United: ”Pratar för mycket om det förflutna”

Zlatan kritiserar United: ”Pratar för mycket om det förflutna”

451
0
Zlatan kritiserar United: "Pratar för mycket om det förflutna"
FOTO: BILDBYRÅN

Manchester United fokuserar på det förflutna. Det säger Zlatan Ibrahimovic
– Du måste tänka på nutiden eller så borde du gå till ett sjukhus och rensa skallen, säger svensken till The Guardian.

Manchester United har efter att Sir Alex Ferguson lämnat klubben haft det svårt att utmana både i Premier League och i Champions League. Man har haft flera tränare som försökt ta klubben tillbaka till toppen, dock utan någon vidare framgång. Den senaste att lämna tränarposten är Ole Gunnar Solskjaer som fick lämna posten efter att ha förlorat med 1-4 mot Watford.

Zlatan Ibrahimovic spenderade cirka två säsonger i klubben men endast knappt en av de på planen på grund av en knäskada. ”Ibra” var dock med och vann både ligacupen och Europa League under det första året.

Tre år senare har inte mycket hänt hos The Red Devils. Zlatan menar att United tittar för mycket på det förflutna och inte blickar mot framtiden.

– De pratar för mycket om det förflutna. När jag flyttade dit sa jag: ”Jag är här för att fokusera på nutiden och skriva min egen historia”. Men när du har för mycket (historia) blir det som en cirkel. Du måste tänka på nutiden eller så borde du gå till ett sjukhus och rensa skallen, säger Ibrahimovic i en intervju med The Guardian.

Många anser att engelska Premier League är den bästa ligan i världen, Zlatan håller dock inte helt med.

– Kvaliteten är överskattad på det tekniska planet. Men Premier League har olika kvaliteter – farten, rytmen. Du kan vara den bäste spelaren i världen, men om du inte kan hantera den farten och rytmen kommer du inte lyckas, säger han.

SE ÄVEN: Zlatan startar i CL – ”Omöjligt att lämna lejonet i en bur”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here