Home Lag & klubbar Zlatan kritiserar Mbappé: ”Han gör inte tillräckligt”

Zlatan kritiserar Mbappé: ”Han gör inte tillräckligt”

372
0
Zlatan kritiserar Mbappé:
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic kritiserar Kylian Mbappé och menar att fransmannen inte gör tillräckligt för att nå sin fulla potential.
– Han behöver få en smak av blod, säger Zlatan till Telefoot.

Kylian Mbappé, 22, slog igenom i tidig ålder och har växt ut till en av de bästa spelarna i världen. Han gör dock inte tillräckligt för att få ut sin fulla potential, det menar Zlatan Ibrahimovic, 40, som nu kritiserar fransmannen.

– Jag älskar Mbappé men han gör inte tillräckligt. Han kan bli bra om han lär sig att lida. Han behöver få en smak av blod och gå genom eld. Omringa dig själv av personer som säger att du inte är tillräckligt bra och du kommer att bli den bästa, säger Zlatan Ibrahimovic i en intervju i tv-programmet Téléfoot som går på franska TF1.

”Ibra” fick även frågan om han tyckte att dagens upplaga av PSG är bättre än det han spelade i mellan 2012 och 2016.

– Är dagens lag bättre än under min era? Nej. Vi var ett lag. I dag är det inte ett lag. Men det kanske blir det senare. Jag tror på laget, säger han och berättar om sina framgångar med den franska storklubben.

– Jag var en av de första spelarna som värvades efter att PSG fått nya ägare. Och jag är väldigt stolt för det. Utan mig hade PSG inte blivit vad klubben har blivit nu. Vissa anser att jag kom för pengarna, staden och livet här – nej. Jag kom och förändrade allting.

Under sina fyra säsonger i PSG spelade Ibrahimovic 180 matcher och stod för 156 mål samt 61 assist.

SE ÄVEN: Zlatan träffade Kylian Mbappé: ”Kungen och prinsen”

SE ÄVEN: Pioli efter Zlatans återkomst: ”Är mindre i omklädningsrummet”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here