Home Lag & klubbar Zlatan Ibrahimovic vill hjälpa Alexander Isak

Zlatan Ibrahimovic vill hjälpa Alexander Isak

1145
0
Zlatan Ibrahimovic vill hjälpa Alexander Isak

Zlatan Ibrahimovic har återvänt till det svenska landslaget. Nu säger 39-åringen att han vill hjälpa anfallskollegan Alexander Isak.
– Jag ska försöka, säger Zlatan i en intervju med TV4.

I torsdags inledde Sverige vägen mot VM 2022 genom att slå Georgien med 1-0 hemma på Friends Arena. Den stora snackisen under landslagssamlingen är återkomsten för Zlatan Ibrahimovic.

Alexander Isak har tidigare uttryckt sig positivt till 39-åringens återkomst och Isak har även lämnat över tröjnummer elva till ”Ibra”. Nu säger Zlatan att kan ska hjälpa Isak att bli en bättre spelare.

– Jag ska försöka, jag ska hjälpa honom på alla olika sätt och få honom att bli ännu bättre än vad han är i dag. Såklart, sedan är det mycket upp till var och en. Jag menar han är professionell, han vet vad han gör och kan jag boosta han extra och ge han den extra adrenalinet för att bli ännu bättre, såklart, säger Zlatan till TV4.

Han menar dock att det inte bara handlar om Isak, utan även resten av truppen.

– Om jag kan boosta allihop och bli ännu bättre, och visa vägen med kvalité och mentalitet för att ta det till en extra nivå. Jag tror det är kul för många också att ha mig på planen och spela med mig, jag hoppas det ger dem extra adrenalin och kick att göra ännu mer och vilja bli ännu bättre.

Under de fem år som Zlatan varit borta från lagslaget har flera spelare fått sitt genombrott i Blågult, något som intresserar AC Milan-stjärnan.

– Jag har fått kolla på dem via tv:n, men nu har jag chans att se dem från nära håll, spela med dem, känna på dem och kolla utvecklingen på nära håll. Och vara med och hjälpa till med utvecklingen, och komma med min erfarenhet – och hoppas av det smittar av sig.

Sverige ställs ikväll (söndag) mot Kosovo i VM-kvalet med avsparkstid 20:45. Matchen går att se på C More Play.

SE ÄVEN: Zlatan: “Arenan borde döpas om till mitt namn”

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here