Home Lag & klubbar Zlatan Ibrahimovic kan vilas mot Sparta Prag

Zlatan Ibrahimovic kan vilas mot Sparta Prag

512
0
foto: bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic har haft en fin inledning på säsongen med sex mål på fyra matcher i Serie A. Nu ser svensken ut att vilas.

Zlatan Ibrahimovic kan inleda kvällens Europa League-match på bänken för AC Milan. Detta efter ett hårt matchande under hösten. 39-åringen har spelat nästan varje minut för San Siro-klubben i alla turneringar. Nu öppnar tränaren Stefano Pioli för förändringar.

– Det kommer att bli några förändringar eftersom att vi spelar så mycket. Det är en viktig, men tröttsam period. Jag tycker dock inte om att prata om att rotera. Jag har många startspelare. Jag kommer att ställa upp med mitt bästa lag i morgon, då vi har förberett oss på bästa sätt mot Sparta, säger han under en presskonferens enligt Football-Italia.

Pioli fortsätter:

– Om jag frågar ”Ibra” om han vill spela, så är svaret ”ja”, men så är det med alla mina spelare. Det är viktigt att ha spelare som är fysiskt och mentalt redo.

AC Milan vann i förra veckan sin första gruppspelsmatch för säsongen i Europa League. Matchen slutade 3-1 till italienarna i en tillställning som Zlatan Ibrahimovic fick gå mållös ifrån.

SE ÄVEN: Pioli: “Zlatan slutar aldrig att förvåna mig”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here