Home Lag & klubbar Zlatan Ibrahimovic: ”Dags för mig att förlänga”

Zlatan Ibrahimovic: ”Dags för mig att förlänga”

728
0
Zlatan Ibrahimovic:
FOTO: BILDBYRÅN

I fredags förlängde tränaren Stefano Pioli kontraktet med AC Milan. Nu säger Zlatan Ibrahimovic att det är dags för honom att göra samma sak.

I oktober månad återvände Zlatan Ibrahimovic, 40, från en hälseneskada och sedan dess har den svenske anfallsstjärnan öst in mål.

Tidigare i veckan slog ”Ibra” till på frispark mot Genoa i en match som slutade 3-0 till de rödsvarta. Efter matchen fick Zlatan frågan om tränaren Stefano Piolis kontraktsförlängning.

– Nu är det dags för mig att skriva på en förlängning också, haha. Om han förlänger, så förlänger jag. Jag är glad för honom, han förtjänar det. Han gör ett fantastiskt jobb och måste fortsätta med det. Hans förlängning är mycket välförtjänt.

Pioli fick även kommentera sin förlängning.

– Zlatan är den enda spelaren som skickade ett meddelande efter jag skrivit på mitt kontrakt. Han skrev ”Grattis coach, fixa mitt kontrakt också nu!”, säger Pioli till Sky Sport Italia och fortsätter:

– Det är Zlatan. Hans återkomst till Milan har förbättrat allt. Hans lagkamrater har accepterat hans sätt att göra saker och ting. Men samtidigt måste Zlatan tacka sina lagkamrater, för han har gått tillbaka till att vara den fantastiska spelaren han var för några år sedan. Det handlar om att ge och ta, säger han.

Denna säsong har Zlatan Ibrahimovic stått för fem mål och två assist på elva klubblagsmatcher.

Svenskens kontrakt med Milan går ut efter säsongen.

SE ÄVEN: Zlatan: ”Kylian Mbappé bör lämna PSG – för Real Madrid”

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here