Home Lag & klubbar Zlatan får lång dokumentär i Frankrike

Zlatan får lång dokumentär i Frankrike

2137
0
Zlatan får lång dokumentär i Frankrike
FOTO: BILDBYRÅN

Först Cristiano Ronaldo och Lionel Messi. Nu får Zlatan Ibrahimovic en egen dokumentär i serien ”Jag mötte ett monster.

Det har gjorts flertalet filmer och dokumentärer om Zlatan Ibrahimovic. Svensken är ett av de största namnen i fotbollsvärlden och det skrivs och pratas ständigt om anfallaren.

Nu bekräftar franska RMC att man kommer göra en dokumentär om ”Ibra”. Detta efter att dokumentären med Cristiano Ronaldo och Lionel Messi streamats över sju miljoner gånger.

Dokumentären om Zlatan Ibrahimovic blir dock längre än de tidigare avsnitten. Tre timmar av 39-åringens live kommer att kablas ut.

– Vi hade först tänkt ha samma modell som den första dokumentären genom att låta en rad spelare tala om hur det är att möta honom. Men det händer alltid saker runt Zlatan. Det bara växte och växte, säger filmaren Pierre-Henri Cachera till Sydsvenskan.

Cachera säger att man vill berättar hur Zlatan byggt upp sig själv under karriären och de framgångar som han haft. Dokumentären ska täcka hela karriären, inte bara den senaste tiden i AC Milan.

– Vi jublade när han sa ja till landslaget. Det ger ytterligare en dimension för oss att vi nu får klart dokumentären för sändning några veckor innan EM i sommar.

Vidare berättar Cachera att man fick upp ögonen för svensken under tiden i PSG, något som gjorde att ”Ibra” blev nästa spelare att dokumentera.

– Han satte PSG på kartan. Vi är inte medvetna om hur lyckliga vi var att vi hade honom. Han kanske är den bäste vi haft i fransk historia och vi vill analysera detta sju år senare, avslutar Cachera.

Vid flera tillfällen tidigare har vi sett Zlatan Ibrahimovic i filmer och nu blir det ännu en gång.

SE ÄVEN: Domaren visade ut Zlatan – straffas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here