Home Lag & klubbar Zlatan efter konstmålet: ”Jag gillar pressen vi har på oss”

Zlatan efter konstmålet: ”Jag gillar pressen vi har på oss”

424
0
Zlatan efter konstmålet:
foto: bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic gav AC Milan segern i helgens match mot Udinese efter en konstspark med tio minuter kvar. Nu pratar svensken om pressen han har på sig.

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att bära AC Milan på sina axlar. I helgen tog laget en ny seger och är tillsammans med Atlético Madrid det enda storlaget att inte förlora en ligamatch i Europas största fotbollsländer denna säsong.

Efter matchen intervjuades superstjärnan av italienska DAZN och berättade där om det unga Milan.

– Alla vill ha bollen och samtliga spelare vet att de kan avgöra en match när de har bollen. Brahim (Diaz) har kommit in bra och vi är det yngsta laget i Europa. Mina lagkamrater får mig att känna mig ung. De är väldigt bra människor med en enorm vilja och de blir aldrig nöjda, varken under en match eller på träning, säger Zlatan.

Han berättar även om pressen på honom då han är äldst i laget.

– Om vi är begränsade för att vi har så pass många spelare? Jag kan ta den pressen på mig då jag gillar det, de andra spelarna behöver inte känna det. Jag kan ta hand om det så länge de jobbar och tror på vad de gör. Det kommer komma svårare tider och det är en del av säsongen. Det viktigaste är att jobba hårt och tänka positivt, avslutar Ibra.

SE ÄVEN: Björn Ranelid: “Zlatan bör spela i landslaget”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here