Home Lag & klubbar Zlatan: ”Donnarumma är världens bästa målvakt”

Zlatan: ”Donnarumma är världens bästa målvakt”

2203
0
Zlatan:
FOTO: BILDBYRÅN

Sedan tidigare står det klart att Gianluigi Donnarumma lämnar AC Milan när kontraktet löper ut i sommar. Nu uttalar sig Zlatan Ibrahimovic om målvakten.

Tidigare har AC Milans sportchef Paolo Maldini bekräftat att målvakten Gianluigi Donnarumma lämnar klubben då man inte kommer överens om ett nytt kontrakt.

– Han förtjänar all respekt. Han har gett mycket till oss, men nu delas våra vägar. Jag kan bara önska honom lycka till, sa han till italienska Sky.

Nu uttalar sig Zlatan Ibrahimovic om situationen och säger att han är ledsen över att Donnarumma lämnar.

– Väldigt. Du frågade mig tidigare om spelare tjänar för mycket pengar och nu ställer jag mig frågan: vad är Donnarumma värd? Han är fostrad i Milan och kunde varit målvakt i klubben i 20 år, eller kanske inte i 20 år till – han är inte Ibra, säger Ibrahimovic med ett skratt till Gazetta dello Sport och fortsätter:

– Han är bäst i världen och han hade kunnat bli “mister Milan”, precis som Paolo Maldini. Hur högt värderas han (Maldini)? Det finns inget sätt att mäta det. Jag vet inte om Gigi lämnar eller inte. Det krävs två för att dansa tango. Jag hade sagt åt honom att stanna i Milan till slutet.

SE ÄVEN: Zlatan motiverade Milan: “Den som rädd kan stanna på bussen”

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here