Home Lag & klubbar Zlatan bekräftar: ”Han ringde och ville värva mig”

Zlatan bekräftar: ”Han ringde och ville värva mig”

8513
0
Zlatan bekräftar:
foto: bildbyrån

Framtiden Zlatan Ibrahimovic är ännu inte klar. Nu bekräftar Svensken att han blivit kontaktat av tidigare klubbdirektören.

Zlatan har under de senaste veckorna hintat om att han inte kommer att stanna i AC Milan till nästa säsong. Nu avslöjar svensken att Adriano Galliani vill värva honom i sommar. Detta till Serie B-klubben Monza.

– Galliani ringde mig och sa: ”Du sa att detta inte är ditt AC Milan. Ditt gamla AC Milan ligger 11 kilometer från Milano”. Jag gillar honom, han arbetar som en sportchef borde göra, säger 38-åringen till Gazzetta dello Sport och fortsätter:

– När han hämtade mig till Milan för första gången kom han till mitt hus i Sverige: ”Jag lämnar inte förrän du kommer med mig”. Helena, min fru, såg på mig upprörd: ”Det här är galet, vad vill han?” Jag sa till henne att vi måste gå, annars skulle han inte lämna. När du vill ha något måste du ta det. Med handlingar, inte bara ord.

Vidare frågar Gazzetta dello Sport om en potentiell ersättare till svensken på San Siro.

– Jag hoppas att det kommer att finnas en för fotbollens skull och de som fortfarande kan njuta av det, men jag ser det inte. Ibrahimovic är den mest kompletta anfallaren av alla och jag har fortfarande inte sett en annan Ibracadabra, säger svensken och fortsätter:

– En som är 1,96 meter lång med Mike Tysons kraft, som vet hur man dansar som Muhammad Ali och är snabb som Bruce Lee… Nej, det finns ingen, avslutar han.

SE ÄVEN: Muamer Tankovic om inledningen: “Zlatan är inte nöjd”

Previous articleMuamer Tankovic om inledningen: ”Zlatan är inte nöjd”
Next articleBilden på Zlatan får fansen att tappa hakan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here