Home Lag & klubbar VNL: ”Zlatan är den bästa jag spelat med”

VNL: ”Zlatan är den bästa jag spelat med”

645
0
VNL: "Zlatan är den bästa jag spelat med"
FOTO: BILDBYRÅN

Victor Nilsson Lindelöf säger till Manchester Uniteds officiella hemsida att Zlatan Ibrahimovic är den bäste spelaren han spelat tillsammans med.

Zlatan Ibrahimovic spelade tillsammans med Victor Nilsson Lindelöf både i Manchester United och i det svenska landslaget. Under sin karriär har ’VNL’ spelat tillsammans med några av världens bästa fotbollsspelare.

Under en frågestund på Manchester Uniteds officiella hemsida berättar Lindelöf vilken som är den bästa spelaren han delat omklädningsrum med. Svaret var inte överraskande.

– Jag har spelat med några riktigt bra spelare. Men om jag var tvungen att välja en så skulle jag ta Zlatan. Han är en stor spelare och jag fick chansen att spela med honom i landslaget och i United. Han är den bästa spelaren (jag har spelat med), säger Nilsson Lindelöf enligt Manchester Uniteds hemsida.

De båda spelade tillsammans i Manchester United mellan sommaren 2017 och våren 2018 innan ’Ibra’ lämnade för spel i LA Galaxy. De spenderade även en tid tillsammans då de blev uttagna till EM-truppen 2016.

SE ÄVEN: Zlatan Ibrahimovic visade upp monsterbil i Stockholm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here