Home Lag & klubbar Vändningen – Milan vill locka Zlatan till att stanna

Vändningen – Milan vill locka Zlatan till att stanna

4009
0
Vändningen - Milan vill locka Zlatan till att stanna
foto: bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic har under den senaste tiden ryktats kunna lämna AC Milan. Nu sägs den italienska storklubben dock ha ändrat sig.
– Hans bidrag är odiskutabelt, säger Frederic Massara, sportchef, till Sky Sport Italia.

Tidigare i veckan sköt Zlatan Ibrahimovic hem tre nya poäng till AC Milan som tog sin fjärde raka seger i ligaspelet. Detta efter två mål i bortamatchen mot Sassuolo. Samtidigt står det klart att tränaren Stefano Pioli förlänger kontraktet med med klubben till och med sommaren 2022. Något som gör att Ibrahimovic kan stanna i klubben ytterligare en säsong.

– Pioli stannar? Det känner jag inte till, man lär sig något nytt här varje dag och jag vet inte vad jag ska tro, säger Zlatan Ibrahimovic till Sky Sport Italia efter vinstmatchen

Samtidigt rapporterar tidningen Corriere dello Sport att Ibra och sportchefen Paolo Maldini närmar sig en bekräftelse om en förlängning, något Zlatan inte direkt vill kommentera.

– Jag har fortfarande tre matcher och tio dagar kvar här, men ingen har sagt något till och jag förväntar mig inget annat. Det är vissa saker vi inte kan kontrollera och som känns märkliga för mig.

Zlatan har tidigare uppgetts kunna återvända till Allsvenskan för spel i Hammarby, en klubb han även är delägare i. AC Milans Sportchef Frederic Massara ser gärna att Zlatan stannar i klubben.

– Vi kommer att prata med honom direkt efter säsongen, säger Massara enligt Sky Sport.

Han fortsätter:

– Vi kommer att se om förutsättningarna finns till en fortsättning. Hans bidrag är odiskutabelt. Det har förvandlat laget i mentalitet, kvalitet och karisma.

Denna säsong har det blivit åtta mål och fyra assist för Zlatan sedan återkomsten till San Siro i vintras.

SE ÄVEN: Tidningen: “Zlatan sitter inte längre på tronen”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here