Home Lag & klubbar Uppgifter: Zlatan vill värva Morata till Milan – i motvind

Uppgifter: Zlatan vill värva Morata till Milan – i motvind

361
0
Uppgifter: Zlatan vill värva Morata till Milan - i motvind
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic har en del av ansvaret för värvningar till AC Milan och har siktat in sig på Álvaro Morata, men det finns motgångar.

Efter att Olivier Giroud lämnat AC Milan har klubben gett sig ut för att hämta in en ersättare. Zlatan Ibrahimovic är en av de som ska locka en anfallare till San Siro och nu sägs svensken vilja hämta in Álvaro Morata.

Det är italienska Sky Sport som skriver om att Zlatan trycker för att väva Morata i sommar och aktivera spanjorens utköpsklausul på 13 miljoner euro. En summa som inte sägs vara några problem att betala.

Något som dock är avgörande för spelarens vilja. Vid flera tillfällen under våren har spelaren sagt att han är öppen för att lämna om han inte finns med i klubbens planer. På senaste har Morata dock varit klar med att han vill stanna i Atlético Madrid och publicerade tidigare i veckan ett inlägg på sociala medier där han förklarade att han ville stanna i klubben för att vinna titlar. Detta efter att han sagts vara nära en flytt till Saudiarabien.

Totalt har det blivit 58 mål och 14 assist på 154 matcher för Morata. Spelaren har kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2026.

SE ÄVEN: Zlatan förklarar sin nya roll hos Milan

bet365