Home Lag & klubbar Uppgifter: Zlatan kan stanna i AC Milan – trots allt

Uppgifter: Zlatan kan stanna i AC Milan – trots allt

1257
0
Uppgifter: Zlatan kan stanna i AC Milan - trots allt
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan fortsätter i Milan?

Enligt italiensk press är det inte klart att Zlatan Ibrahimovic lämnar AC Milan. Nu kan han stanna i Serie A ytterligare en säsong.

Det har tidigare varit oklart huruvida Zlatan Ibrahimovic kommer att spela fotboll efter sommaren eller inte. Svensken sitter på ett utgående kontrakt med AC Milan och har sagts kunna lämna då sportchefen Zvonimir Boban fått sparken. Nu kommer uppgifter om att Ibra har bestämt sig för vad han ska göra efter sommaren, något som avslöjas i italiensk press

Det är Gazzetta dello Sport som rapporterar om att Zlatan Ibrahimovic kan komma att fortsätta spela fotboll även nästa säsong. Enligt tidningen ska 38-åringen inte vilja avsluta karriären med en ej färdigspelat ligasäsong, något som gjort att han kan fortsätta ytterligare ett år. Flera klubbar ska vara intresserade och det återstår att se om Ibra stannar på San Siro eller inte.

”Hänger på hur mötet med tränaren slutar”

Samma tidning menar att det är mötet med den nye tränaren Ralf Rangnick som avgör om Milan kommer öppna dörren för en fortsättning för Zlatan Ibrahimovic eller inte. Det är svensken som tar det sista beslutet om han vill fortsätta på San Siro men Milan-ledningens möte med Rangnick ska vara en av nycklarna till en fortsättning för Ibra i klubben. Det lär dock ta en ganska lång tid innan ett besked kommer från klubbens sida, detta då vi befinner oss mitt i coronakrisen.

SE ÄVEN: Alexander Axén: “Zlatan kommer avsluta i Hammarby”

Previous articleZlatan svarar Pogba: ”Bra för att vara så lång, men…”
Next articleLuke Shaw: ”Zlatan kan döda dig”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here