Home Lag & klubbar Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic med i svenska bruttotruppen

Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic med i svenska bruttotruppen

902
0
Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic med i svenska bruttotruppen
FOTO: BILDBYRÅN

Tidigare har Zlatan Ibrahimovic sagts vara när en comeback i det svenska landslaget. Nu rapporterar Sky Sport Italia att så är fallet.

Tidigare har Fotbolldirekt avslöjar att Zlatan Ibrahimovic kommer tas ut i truppen till Sveriges VM-kvalmatcher som spelas i slutet av mars månad. Nu uppger även journalisten Alessandro Alciato att 39-åringen finns med i Janne Anderssons bruttotrupp.

Enligt journalisten som håller till på Sky Sport Italia kommer svensken att finnas med i landslagstruppen som presenteras under tisdagsförmiddagen. ”Ibra” kan dock komma att tvingas stå över matcherna på grund av den skada som han för tillfället drabbats av.

Italienska Tuttosport menar att svensken antingen kan vara tillbaka på torsdag då AC Milan ställs mot Manchester United. Samtidigt har Sky Sport Italia tidigare skrivit om att svensken inte kommer vara tillbaka på planen förrän i början av april månad.

En bruttotrupp innebär att spelare tas ut, därefter skickar förbundet en förfrågan till spelarens klubb för att fråga om spelaren är tillgänglig för spel. Därefter krymps truppen till den slutgiltiga som presenteras på en presskonferens. Bruttotruppen tas ut drygt tio dagar innan den slutgiltiga truppen blir offentlig.

Sverige ställs vid den kommande landslagssamlingen mot Georgien och Kosovo i VM-kvalet. Man kommer även spela en träningsmatch mot Estland.

SE ÄVEN: Motorcyklisten räddade Zlatan efter bilköerna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here