Home Lag & klubbar Uppgifter: Då kan Zlatan vara tillbaka från skada

Uppgifter: Då kan Zlatan vara tillbaka från skada

512
0
Uppgifter: Då kan Zlatan vara tillbaka från skada

Vid återkomsten till AC Milan åkte Zlatan Ibrahimovic på en hälseneskada under den första träningen. Nu kommer uppgifter om när den svenske superstjärnan kan vara tillbaka.

Zlatan Ibrahimovic har varit skadad sedan drygt två veckor tillbaka. Under gårdagen genomgick svensken en läkarundersökning med AC Milan som meddelade att läkningsprocessen går bra och att man kommer att göra en ny kontroll om cirka tio dagar.

Nu kommer uppgifter om att Zlatan Ibrahimovic kommer vara borta till början av juli månad. Något som gör att Zlatan missar de två första omgångarna. Serie A drar igång med omgång 28 den 20 juni och svensken förväntas vara tillbaka i omgång 30 då AC Milan reser till Rom för att spela mot Lazio. Det rapporterar Corriere dello Sport enligt Football-italia.

Enligt siten ska matchen mot Lazio, eller mötet med Juventus i omgången därpå vara de matcher som svensken siktar på att vara tillbaka till.

Samtidigt rapporterar Gazzetta Dello Sport att svensken inte kommer att återvända till Stockholm under rehabiliteringstiden.

Milan ligger för närvarande på sjunde plats i Serie A. Laget har tolv poäng upp till Atalanta som ligger på Champions League-plats.

SE ÄVEN: Erik Hamrén: “På samma nivå som Messi och Cristiano”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here