Home Lag & klubbar Tom Heaton avslöjar: ”Zlatan bröt min nästan min armbåge”

Tom Heaton avslöjar: ”Zlatan bröt min nästan min armbåge”

2508
0
Tom Heaton avslöjar:
FOTO: BILDBYRÅN

Det är ingen hemlighet att Zlatan Ibrahimovic har ett hårt skott. Nu avslöjar tidigare lagkamraten Tom Heaton att svensken var nära att bryta hans armbåge.

Zlatan Ibrahimovic skrev sommaren 2016 på för Manchester United. Under tiden på Old Trafford vann svensken bland annat Europa League. Efter en svår skada lämnade ”Ibra” dock klubben för spel i La Galaxy.

Nu avslöjar Manchester Uniteds målvakt Tom Heaton att han var nära att få sin armbåge bruten, detta efter ett skott av Zlatan. Detta under sin tid i Aston Villa.

– Jag kommer ihåg matchen väl. Vi försvarade i 90 minuter och fick 39 skott mot oss. Jag lyckades göra några fina räddningar och den på Zlatans volleyskott var en av dem. Jag glömmer det aldrig. Min armbåge bara hängde ner efter att jag hade räddat skottet, den bokstavligt talat bara hängde ner. Jag minns att någon lp, fram till mig och sa ”Kom igen nu, det är inget farligt va?”. Han trodde att jag maskade, haha. Men jag kan lova att jag inte maskade, säger Tom Heaton till Manchester Uniteds officiella podcast.

Heaton är för närvarande reservmålvakt bakom David de Gea i United.

SE ÄVEN: Mino Raiola: “Då lägger Zlatan av med fotbollen”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here