Home Lag & klubbar Tidningen om Zlatan: ”Lejonet är hungrigt”

Tidningen om Zlatan: ”Lejonet är hungrigt”

1842
0
Tidningen om Zlatan: "Lejonet är hungrigt"
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic jobbar för att kolla tillbaka från skada. Nu skriver italiensk press att svensken närmar sig en återkomst.

Förra säsongen drabbades Zlatan Ibrahimovic av flertalet skador som höll honom borta från spel. Under våren dog svensken på sig en knäskada som innebar att han missade säsongsavslutningen och gruppspelet i EM där det var tänkt att han skulle vara med.

Nu skriver italiensk press att svensken närmar sig en comeback och att han jobbat hårt för att vara tillbaka till ligapremiären. Det är La Gazzetta dello Sport som skriver att ”Ibra har djävulskt bråttom”, detta på sin framsida på tisdagens utgåva, något som har att göra med klubbens smeknamn, ”djävularna”.

GdS skriver även att ”lejonet är hungrigt, så hungrigt att han kan ses på träningsanläggningen även när tränaren gett hela laget ledigt”.

Zlatan Ibrahimovic förväntas vara tillbaka i löpträning om drygt en vecka och därefter träna med resten av laget i augusti månad. GdS menar att Zlatan har som mål att vara tillbaka till premiären i Serie A den 23 augusti. Då spelar AC Milan mot Sampdoria på bortaplan.

SE ÄVEN: Tidigare lagkamraten: “Zlatan örfilade mig när jag kysste honom”

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here