Home Lag & klubbar Tidningen insisterar: Zlatan Ibrahimovic stannar i AC Milan till 2022

Tidningen insisterar: Zlatan Ibrahimovic stannar i AC Milan till 2022

868
0
Tidningen insisterar: Zlatan Ibrahimovic stannar i AC Milan till 2022
foto: bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic skrev i somras på ett kontrakt som sträcker sig till nästa sommar. Italiensk press menar dock att svensken kommer stanna ytterligare en säsong.

Efter en fin vår fortsätter Zlatan Ibrahimovic att ösa in mål i Serie A. Svensken sitter på ett utgående kontrakt men Gazzetta dello Sport har tidigare rapporterat om att svensken kan förlänga sitt kontrakt till och med sommaren 2022 för att få skattelättnad enligt de italienska lagarna.

Nu insisterar samma tidning på att Zlatan kommer att stanna på San Siro till och med sommaren 2022 och att spelaren inom kort kommer ha ett möte med klubben för att diskutera en framtid tillsammans.

Sportchefen Paolo Maldini har tidigare sagt att han vill att anfallaren stannar i klubben. Zlatan har dock bekräftat att det ännu inte finns något kontraktsförslag att ta ställning till.

– Jag tar ett år i taget, men om jag fortsätter på det här sättet kommer jag säga till Paolo (Maldini): ”Om du inte skriver på ett till år med mig kommer jag inte spela mer”, sa Zlatan efter söndagens segermatch mot Udinese i helgen.

SE ÄVEN: Björn Ranelid: “Zlatan bör spela i landslaget”

Previous articleZlatan Ibrahimovics hint till landslaget: ”Long time no see”
Next articleShevchenko: ”Hade tagit ut Zlatan i landslaget”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here