Home Lag & klubbar Tidigare tränaren: Zlatan Ibrahimovic kunde hamnat i Norge

Tidigare tränaren: Zlatan Ibrahimovic kunde hamnat i Norge

348
0
Tidigare tränaren: Zlatan Ibrahimovic kunde hamnat i Norge
Foto: Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic har spelat i några av de största ligorna världen efter att han lämnade Malmö. Nu avslöjas det att ”Ibra” kunde hamnat i Norge.

Det har blivit spel i Nederländerna, Italien, Spanien, Italien och USA för Zlatan Ibrahimovic under hans långa utlandskarriär. Men det kunde blivit en vända i Norge, det säger Vidar Davidsen som var tränare i Osloklubben Lyn vid millenieskiftet till Nettavisen.

– Det är en härlig historia. Jag fick ett tips av en svensk som berättade för mig att jag var tvungen att resa till Malmö och se den här killen (Zlatan).

Davidsen reste till Sverige för att följa ”Ibra” på plats.

– Han kom in när det var 20 minuter kvar och lekte med motståndarna. Jag var och såg ytterligare en match precis samma sak som igen. Sture Fladmark såg honom därefter i två matcher och vi fick väldigt goda intryck.

Davidsen berättar då att han tillsammans med en kollega reste till Malmö för att prata med Malmö FFs klubbledning, men fick beskedet om att Zlatan var såld och att vi var tvungna att matcha det höga budet. Något man inte var benägna att göra.

SE ÄVEN: Stort intresse för hyllningen av Zlatan Ibrahimovic