Home Lag & klubbar Stefano Pioli vill att Milan förlänger med Zlatan Ibrahimovic

Stefano Pioli vill att Milan förlänger med Zlatan Ibrahimovic

1080
0
Stefano Pioli vill att Milan förlänger med Zlatan Ibrahimovic
FOTO: BILDBYRÅN

AC Milans tränare Stefano Pioli vill att klubben förlänger med Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic, 39, fortsätter i fin form och har denna säsong stått för 16 mål på 18 matcher i alla turneringar. Trots en hög ålder fortsätter svensken att prestera på högsta nivå, men tränaren Stefano Pioli är inte längre överraskad över ”Ibras” prestationer.

– Vi har slutat bli överraskade när det kommer till Zlatans prestationer. Det faktum att han kan fortsätta spela på den här höga nivån betyder att han är exceptionellt professionell, säger Pioli i en intervju med SportExpressen.

Pioli säger dock att allt beror på Zlatan själv och att det är hans fysiska form som avgör om han fortsätter i AC Milan eller inte.

– Bara Zlatan själv kan bestämma över sin egen framtid. Men baserat på vad han fortsätter göra på planen, på hur mycket han betyder för oss, så borde han definitivt fortsätta spela fotboll, säger Pioli och avslutar:

– Och jag hoppas att han gör det med oss i Milan. Men just nu är det egentligen för tidigt att prata om framtiden. Vi har stora målsättningar och Zlatan är väldigt viktig för att vi ska kunna uppnå dem.

SE ÄVEN: Janne Andersson: “Jag som bestämmer om Zlatan spelar”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here