Home Lag & klubbar Sergio Ramos: ”Zlatan Ibrahimovic är en av de bästa”

Sergio Ramos: ”Zlatan Ibrahimovic är en av de bästa”

3147
0
Sergio Ramos:
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic kommer allt närmare en återkomst i det svenska landslaget. Nu hyllas han av Spaniens stjärna Sergio Ramos, som ställs mot ”Ibra” både i EM-slutspelet och i VM-kvalet.

Den 16 mars presenterar Janne Andersson den svenska landslagstruppen till den kommande samlingen då man ställs mot Georgien och Kosovo. Många väntar på beslutet om Zlatan Ibrahimovic kommer att finnas med i truppen eller inte.

– Även om vi inte har direktkontakt så är han en spelare jag gillar. Jag har alltid sett honom som en fantastisk fotbollsspelare. Annorlunda, med tanke på allt han gör utanför planen, men även på planen. Han är ett bra exempel för många spelare då han bytte från från Europa, flyttade till USA och återvände, säger Ramos till Fotbollskanalen.

Han fortsätter:

– Om han vill spela för sitt landslag innebär det väl en stolthet för honom och för hela fotbollsvärlden och vi bör välkomna de bästa spelarna, oavsett ålder. Jag har alltid sagt att vi inte har yngre och äldre spelare, vi har bra och dåliga spelare – och för mig är han en av de bästa.

Sverige ställs mot Spanien i EM-slutspelet den 14 juni. Den första matchen i VM-kvalet spelas i september.

Sverige möter Spanien den 14 juni, matchen i VM-kvalet spelas sedan i september.

SE ÄVEN: McTominay: “Älskar spelare som Zlatan Ibrahimovic”

Previous articleMcTominay: ”Älskar spelare som Zlatan Ibrahimovic”
Next articleMaldini om Zlatan Ibrahimovic: ”Ingen spelare är större än klubben”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here