Home Lag & klubbar Sebastian Larsson hoppas på comeback för Zlatan i landslaget

Sebastian Larsson hoppas på comeback för Zlatan i landslaget

436
0
Sebastian Larsson hoppas på comeback för Zlatan i landslaget
foto: bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic har öppnat för en återkomst i landslaget vid 39 års ålder. Nu hoppas Sebastian Larsson på att ”Ibra” gör comeback i blågult.

Zlatan Ibrahimovic har inte spelat i det svenska landslaget sedan EM 2016. Under de senaste veckorna har en återkomst diskuterats friskt då Zlatan öppnat för att dra på sig den gula landslagströjan igen. Janne Andersson har varit på plats i Milano för att prata med anfallaren.

Nu hoppas Sebastian Larsson på att ”Ibra” återvänder till det svenska landslaget.

– Onekligen ser det ju mycket ljusare ut nu än det egentligen gjort hela tiden. Det har både Janne och Zlatan varit tydliga med. Janne har sagt att Zlatan måste vilja. Och det har han väl inte gjort fram tills nu, säger Larsson om Ibrahimovics potentiella återkomst till Sportbladet.

Larsson menar att det mer eller mindre är en självklarhet att Zlatan borde spela i landslaget.

– En guldbollenvinnare och den formen han är i… Förhoppningsvis kommer han tillbaka och bidrar till att vi blir ett bättre och starkare landslag. Man har ju fått frågan under åren och nu är det väl första gången det är aktuellt. Onekligen verkar han känna suget och det är ju nummer ett. Vi ser alla vad han presterar och de bästa spelarna ska spela i landslaget, säger Larsson.

SE ÄVEN: Paolo Scaroni: “Zlatan är mer än en spelare, han är en ikon”

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here