Home Lag & klubbar Samu Castillejo: ”Visste att Zlatan skulle stanna i Milan”

Samu Castillejo: ”Visste att Zlatan skulle stanna i Milan”

485
0
Samu Castillejo:
foto: bildbyrån

Det var långa turer kring huruvida Zlatan Ibrahimovic skulle fortsätta i AC Milan eller inte. Lagkamraten Samu Castillejo tvekade dock aldrig på Ibrahimovic.
– Vi var säkra på att han skulle fortsätta ett till år, säger han.

Zlatan Ibrahimovic förlängde för ett par veckor sedan sitt kontrakt med AC Milan. Det innebär att svensken stannar i klubben till och med sommaren 2021. Förhandlingarna var långa men tillslut kom de båda parterna överens om ett nytt kontrakt.

Nu avslöjar lagkamraten Samu Castillejo att man aldrig tvivlade på att Ibra skulle stanna.

– Vi tvivlade aldrig på att han skulle komma tillbaka och han lämnade aldrig WhatsApp-gruppen, säger han i en intervju med italienska DAZN.

Spanjoren säger att Zlatan betyder mycket för laget.

– Han pratar mycket på träningarna och under matcherna. Han är en spelare som alltid ger allt för klubben och jag är säker på att han kommer att bidra med mycket under den här säsongen. Han är en mästare och vill alltid vinna, även på träning.

Han fortsätter:

– Han pushar dig och man får inte göra misstag. Om man missar en passning, dribbling eller crossboll, så får man finna sig i att stå bredvid Ibrahimovic. Du spelar med en press som är typisk för när du spelar med en mästare, som pushar dig till att få ut det bästa av dig själv, avslutar han.

SE ÄVEN: Zlatan sågar Janne Andersson: “Inkompetenta personer på fel poster”

Previous articleZlatan sågar Janne Andersson: ”Inkompetenta personer på fel poster”
Next articleVIDEO: Zlatan gör mål i säsongsdebuten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here