Home Lag & klubbar Ralf Edström vill inte se Zlatan Ibrahimovic i landslaget

Ralf Edström vill inte se Zlatan Ibrahimovic i landslaget

1618
0
Ralf Edström vill inte se Zlatan Ibrahimovic i landslaget
FOTO: BILDBYRÅN

Den tidigare storspelaren Ralf Edström säger att han inte vill se en återkomst för Zlatan Ibrahimovic i det svenska fotbollslandslaget.

Under de senaste månaderna har Janne Andersson och Zlatan Ibrahimovic diskuterat en comeback för anfallaren i det svenska landslaget till EM i sommar. Det är dock delade meningar kring huruvida AC Milan-stjärnan bör komma tillbaka till Blågult eller inte.

Den tidigare storspelaren Ralf Edström säger att han inte vill se 39-åringen i den gula tröjan igen.

– Personligen så hoppas jag inte det. Janne har fått ihop ett lag som jobbar kollektivt, och Zlatan har en stark personlighet och styrde mycket under Erik Hamréns tid. Jag vill inte ha honom tillbaka till landslaget, och jag förstår att det är en tuff situation Janne befinner sig i nu, säger Edström till Expressen.

Edström förklarar att Zlatan tar för stor plats i landslaget, därför vill han inte se en återkomst.

– Om han kommer så kommer det vara så att de andra tvingas att ta mindre plats. Därför säger jag nej. Jag tycker om Erik Hamrén och han är en underbar person och bra tränare, men Zlatan styrde mycket under hans tid. Jag är lite tudelad kring hans medverkan i landslaget då han kommer styra för mycket, säger Ralf Edström.

SE ÄVEN: Zlatan berättar: “Saknar familjen i Sverige”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here