Home Lag & klubbar Raiola: ”Om Zlatan gått till Real Madrid hade han varit kvar där”

Raiola: ”Om Zlatan gått till Real Madrid hade han varit kvar där”

773
0
Raiola: "Om Zlatan gått till Real Madrid hade han varit kvar där"
FOTO: BILDBYRÅN

Sommaren 2009 flyttade Zlatan Ibrahimovic från Inter till FC Barcelona och därefter har det blivit flertalet flyttar. Agenten Mino Raiola menar att det hade varit annorlunda om Ibra flyttat till Real Madrid.

2009 lämnade Zlatan Ibrahimovic sin dåvarande klubb Inter för att skriva på för FC Barcelona. Det blev dock endast en säsong på Camp Nou innan svensken lånades ut till AC Milan och därefter såldes. Totalt blev det 22 mål och 12 assist på 46 matcher. Det hela kunde dock slutat annorlunda om ”Ibra” istället valt att gå till rivalerna Real Madrid, detta enligt agenten Mino Raiola.

– Hade han gått till Real Madrid hade han fortfarande spelat för klubben. Zlatan är inte skapad för någon filosofi. Han är en stark spelare, som Benzema, Ronaldo, Di Stéfano eller Puskas. Det är ren talang, medan Barcelona består av en filosofi i hur man ska spela, säger Raiola till AS.

Anfallsstjärnan har vid flertalet tillfällen under sin karriär kopplats ihop med en flytt till marängerna, något som dock inte blivit av.

Zlatan Ibrahimovic har under sin karriär stått för 484 mål och 187 assist på 787 matcher.

SE ÄVEN: Officiellt: Zlatan Ibrahimovic förlänger med AC Milan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here