Home Lag & klubbar Pioli efter Zlatans återkomst: ”Är mindre i omklädningsrummet”

Pioli efter Zlatans återkomst: ”Är mindre i omklädningsrummet”

3567
0
Pioli efter Zlatans återkomst: "Är mindre i omklädningsrummet"
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka från skada och fick hoppa in i förra matchen. Nu säger AC Milans tränare Stefano Pioli att han inte är lika mycket i omklädningsrummet som tidigare.
– Han har en galen mentalitet och inre styrka, säger han till DAZN.

Zlatan Ibrahimovic gjorde comeback i senaste ligaomgången då han fick tre minuters speltid i vinstmatchen mot Torino. Tränaren Stefano Pioli förklarar nu hur Zlatans återkomst till planen och omklädningsrummet har hjälpt lagkamraterna.

– Han har en galen mentalitet och inre styrka. Trots karriären (Ibrahimovic har spelat i många år) har han en jättestor beslutsamhet om att spela. Han är även väldigt motiverad, vilket smittar av sig på alla. Han är väldigt intelligent och har en bra känsla för att komma in i en grupp som ännu inte formats. Han kräver mycket av sig själv och kan därför även kräva mycket av andra, säger han till DAZN och fortsätter.

– Vi känner det under träningarna. ”Ibra” är en mästare som ser fotbollen först.

Vidare berättar Pioli att han inte behöver vara lika mycket i omklädningsrummet nu som tidigare.

– Bland det viktigaste är vad man säger före och efter matcher. Nu säger jag inget mer efter matcher. Sedan ”Ibra” kom tillbaka har jag varit mindre i omklädningsrummet. Efter matcher är det inte så mycket klarhet, så jag pratar hellre dagen efter.

I nästa omgång av Serie A ställs AC Milan mot AS Roma på bortaplan i Serie A. Milan ligger för närvarande på andra plats i ligatabellen med lika många poäng som ledande Napoli.

SE ÄVEN: Schweinsteiger: ”Därför flyttade Zlatan från Manchester United”

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here