Home Lag & klubbar Pastore: ”Alla började spela för Zlatan”

Pastore: ”Alla började spela för Zlatan”

4209
0
Pastore:
FOTO: BILDBYRÅN

”Alla spelade för Zlatan”

Javier Pastore flyttade 2011 från Palermo till Paris Saint-Germain. Ett år senare förändrades allt när Zlatan Ibrahimovic skrev på för klubben.

Javier Pastore var en av de första storvärvningarna som Paris Saint-Germain hämtade in när man skulle storsatsa. Till en början var Pastore den stora stjärnan och lagkamraterna spelade för honom, sen värvades Zlatan Ibrahimovic in och allting förändrades.

– Antingen älskar du mitt spelsätt eller så hatar du det. När jag inte är i form eller inte spelar bra blir det väldigt lätt att peka finger och håna mig. Min spelstil är så uppenbar, jag kan aldrig gömma mig. Men när allt går bra kan det gå väldigt snabbt. Jag kan gå från den sämste spelaren till den bäste på ett ögonblick, säger Pastore till France Football.

– Under första året i PSG spelade laget för mig. Sedan började laget spela för Ibrahimovic. Och jag med! För jag visste att det var det bästa sättet för PSG att växa, säger Pastore till France Football och fortsätter:

– Jag kunde inte låtsas att jag var på samma nivå som Ibrahimovic, han var en superviktig spelare med tanke på hans karaktär och det han bidrog med på planen. För oss andra gällde det att vara smarta och hjälpa honom. Vi vann titlar och spelade fin fotboll. Jag tänkte inte ta upp kampen med Ibrahimovic för att se vem som var bäst. Min inställning och karaktär är inte sådan.

Pastore lämnade Parc des Princes för ett år sen då han skrev på för italienska AS Roma.

SE ÄVEN: ”Höll på United i matchen mot PSG”

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here