Home Lag & klubbar Paolo Scaroni: ”Zlatan är mer än en spelare, han är en ikon”

Paolo Scaroni: ”Zlatan är mer än en spelare, han är en ikon”

5255
0
Maldini: "Zlatan är mer än en spelare, han är en ikon"
foto: bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att bära AC Milan på sina axlar. Nu hyllas han av klubbens president Paolo Scaroni.

Zlatan Ibrahimovic och AC Milan leder Serie A med fem poäng. ”Ibra” är lagets främsta målskytt. Nu hyllas han av klubbens president Paolo Scaroni.

– Han är mer än en spelare, han är en ikon för dagens fotboll. Det är en framgång att Milan fortsätter att klara sig bra även utan honom. Jag vet inte när han kommer tillbaka, den här typen av skada kräver minst en månad men han kan överraska oss med tanke på hans fysiska styrka, säger Scaroni till GR Parlamento enligt Football-Italia.

Scaroni kommenterade även lagets säsong.

– Vi är på rätt väg. Resan är inte över ännu. Det här är ett fantastiskt ögonblick. Det är fantastiskt att vara ligaledare men vi måste hålla fötterna på jorden. Spelarna och tränaren gör det, vi är optimistiska för framtiden. Jag förväntade mig inte sådana prestationer, jag visste att vi kunde göra bättre än förra säsongen för att projektet behövde tid, säger presidenten Paolo Scaroni till GR Parlamento.

– Elliott har investerat så mycket under dessa år, det finns inga kortsiktiga program, jag känner mig trygg att Elliott kommer fortsätta att vara på vår sida. Vi har det yngsta laget i Europa, vår hemlighet är strategin som Gazidis och Maldini haft. Vi måste bygga ett lag som kan vinna och vara ekonomiskt hållbart, fortsätter han.

SE ÄVEN: Zlatan hyllar Maradona: “Följde alltid sitt hjärta”

bet365
bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here