Home Lag & klubbar Olivier Giroud: ”Skapar ett bra par med Zlatan Ibrahimovic”

Olivier Giroud: ”Skapar ett bra par med Zlatan Ibrahimovic”

3000
0
Olivier Giroud: "Skapar ett bra par med Zlatan Ibrahimovic"
FOTO: BILDBYRÅN

Olivier Giroud nätade direkt i debuten för AC Milan. Nu säger fransmannen att han ser fram emot att spela med Zlatan Ibrahimovic.

Tidigare i somras stod det klart att Olivier Giroud ansluter till AC Milan. I helgen spelade fransmannen sin första match för sin nya klubb och gjorde mål efter endast fyra minuter på plan.

Nu säger Giroud att han ser fram emot att spela bredvid Zlatan Ibrahimovic.

– För mig är det en ära att spela bredvid en så bra spelare som Ibra. Men jag tror att det är en fråga för tränaren, säger han på en presskonferens under måndagen enligt Football-Italia.

34-åringen fortsätter:

– Jag tror vi kan komplettera varandra. det är enkelt att spela bredvid en spelare med hans personlighet, så jag säker på att vi skulle bli ett bra par. Men jag är här med stor ödmjukhet.

Enligt La Gazzetta dello Sport kan Milan spela 4-4-2 den kommande säsongen med Zlatan och Giroud längst fram, ett anfallspar man kallar för ”Ibroud”.

– Jag tror att stora spelare kan anpassa sig till varandra på planen. Jag har mina färdigheter och Ibra har sina, och jag tror inte det är omöjligt att spela tillsammans. Jag förstår det som att Ibra spelat oftare som en nummer 10 på sistone, men Milan har många bra spelare och vi är all här för att arbeta, säger Giroud enligt Gazzettan.

SE ÄVEN: Emil Forsberg: “Säker på att Zlatan spelar i VM”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here