Home Lag & klubbar Olivier Giroud: ”Hoppas få spela mer tillsammans med Zlatan”

Olivier Giroud: ”Hoppas få spela mer tillsammans med Zlatan”

1175
0
Olivier Giroud:
FOTO: BILDBYRÅN

Italiensk press har tidigare rapporterat om att Zlatan Ibrahimovic och Olivier Giroud ska rotera i anfallet.
– Vi kan komplettera varandra, säger Giroud till La Gazzetta dello Sport.

Tidigare har La Gazzetta dello Sport uppgett att AC Milan planerat att spela Zlatan Ibrahimovic i Serie A och Olivier Giroud i Champions League för att rotera i anfallet.

Nu uttalar sig Giroud och säger att han vill spela mer tillsammans med svensken då de båda kompletterar varandra bra. En duo som även kallas ”Ibroud” i italiensk press.

– Vi kan komplettera varandra, i alla fall i vissa matcher. För närvarande gör Pioli andra val, men jag hoppas spela mer med Zlatan i framtiden, säger Giroud till La Gazzetta dello Sport.

Fransmannen fick även frågan om hur relationen är mellan honom och de andra anfallarna i truppen.

– Normal, som med alla andra lagkamrater. Ibra är en behaglig person och mycket hjälpsam i omklädningsrummet; han pratar med sina medspelare, han är väldigt närvarande och han är ett stort proffs. Vi har en bra dialog. Kanske framstår han utifrån på ett annat vis, lite mer, hur ska man säga, fokuserad på sig själv, men så är det inte för de som jobbar med honom var dag, säger Giroud.

På söndag kväll spelar AC Milan mot stadsrivalerna Inter. Milan kommer till matchen i delad ligaledning med Napoli med 31 poäng på elva matcher. De regerande mästarna Inter har 24 poäng efter lika många matcher.

Se och spela på Milano-derbyt live här!

Previous articleZlatans betyg efter inhoppet: ”Satte skräck i motståndarna”
Next articleLuis Enrique om uttagningen av Zlatan: ”Han är ett fysiskt under”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here