Home Lag & klubbar Mino Raiola kritiserar Milan efter Zlatans återkomst

Mino Raiola kritiserar Milan efter Zlatans återkomst

1433
0
Mino Raiola kritiserar Milan efter Zlatans återkomst
FOTO: BILDBYRÅN

Raiola kritiserar AC Milan

Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola säger efter Zlatans återkomst att han inte gillar projektet som Milan håller på att bygga.

Efter sju och ett halvt års frånvaro återvände Zlatan Ibrahimovic till AC Milan. Svensken har snabbt anpassat sig till Serie A och fansen på San Siro hyllar honom ständigt. Ibra verkar nöjd med sin återkomst men någon som inte är lika positiv är anfallarens agent Mino Raiola. Italienaren är känd för sina kontroversiella uttal, nu sågar han Milans klubbledning.

– Jag gillar inte det här projektet, för det här är inte det Milan som världen känner till och jag tror inte att det är laget som (Paolo) Maldini och (Zvonimir) Boban (sportchefer) drömmer om, säger Raiola till SportItalia.

Agenten säger även att han tycker att Milans ägare bör hitta en köpare och sälja klubben så snabbt som möjligt.

– Jag tror inte ens att Elliott (Management, ägare) tycker att det här är det riktiga Milan. Jag har aldrig pratat med Ivan Gazidis (vd) eller någon annan, men om det här är det Milan de vill ha så råder jag dem att hitta en köpare till klubben så snart som möjligt, säger Zlatans agent.

Hyllar Zlatan Ibrahimovic

I samma intervju passar Raiola på att hylla Zlatan Ibrahimovic.

– Han försöker göra sitt bästa för klubben och jag hoppas att hans karriär aldrig tar slut. Men gör den det så blir det i en av Europas största klubbar, säger Mino Raiola om Ibrahimovic.

AC Milan ligger för närvarande på åttonde plats i Serie A med 31 poäng på 21 matcher.

SE ÄVEN: Uppgifter: Zlatan kan jobba med Raiola efter karriären”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here