Home Lag & klubbar Milan intresserade av Gyökeres – Zlatan kan bli nyckel

Milan intresserade av Gyökeres – Zlatan kan bli nyckel

57
0
Milan intresserade av Gyökeres - Zlatan kan bli nyckel
foto: bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic jobbar numera som Operating partner i AC Milan och kan dra i spakarna när AC Milan nu siktat in sig på Viktor Gyökeres.

Zlatan Ibrahimovic, 42, styrde AC Milan på planen under de två sejourer som han spelade i laget och har nu gått in i rollen som Operating Partner och fungerar som en rådgivare till klubbens ägare. På senaste har AC Milan kopplats ihop med Viktor Gyökeres och nu kan ”Ibra” bli en av nycklarna för att anfallaren ska hamna på San Siro.

Det är La Gazzetta dello Sport som skriver om Zlatans roll när italienarna går ut på transfermarknaden för att locka till sig Gyökeres. Tidningen menar att Zlatan kan komma att fungera som ett ess i rockärmen för en potentiell värvning där Milan ska vara beredda att betala 50 miljoner euro.

Samtidigt skriver tidningen att Zlatan kan vara med och övertyga 25-åringen att flytta till Milano och poängterar att den tidigare Milan-stjärnan varit Gyökeres stora idol när han var yngre.

Anfallaren har tidigare kopplats ihop med flera klubbar i Premier League och sägs ha en prislapp på 100 miljoner euro, vilket även är spelarens utköpsklausul.

Gyökeres har kontrakt med Sporting Lissabon till och med sommaren 2028.

SE ÄVEN: Zlatans råd till Yacine Adli: Håll tyst och jobba på