Home Lag & klubbar Michaël Ciani: ”Zlatan sa att han hatade honom”

Michaël Ciani: ”Zlatan sa att han hatade honom”

758
0
Michaël Ciani: "Zlatan sa att han hatade honom"
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic utredde stordåd under sin tid PSG och blev älskad av en hel stad. Det fanns dock en person som svensken inte gillade.
– Zlatan sa att han hatade honom, säger tidigare lagkamraten Michaël Ciani.

Zlatan Ibrahimovic spenderade totalt xxx år i Paris Saint-Germain innan han lämnade för spel i Manchester United. Svensken var en av de första spelarna som ägaren Nasser Al-Khelaifi valde att värva in under sin första storsatsning. Zlatan var bra vän med alla i laget, förutom en spelare. Det avslöjar tidigare lagkamraten i LA Galaxy Michaël Ciani.

– Han berättade att allt var bra utom med en person och den personen var Cavani. Han sa till mig att han hatade tre-fyra spelare från sin spelarkarriär och Cavani var en av dem, säger Ciani till franska RMC och fortsätter:

– Om du var vän med Cavani tyckte Zlatan inte om det. Du var antingen med Ibra eller mot honom.

En av de största anledningarna till den svala relationen mellan de båda anfallarna var att Edinson Cavani fick spela på en kant under Ibras tid i klubben.

– När Zlatan var här så fick jag spela i en annan position. Jag bestämde mig för att göra mitt bästa och försöka leva upp till kraven men nu kan jag spela på ett annat sätt. Jag får spela i en position där jag har mer frihet, en position jag är född att spela på. Det är det här jag älskar. Då ger det resultat, sa Cavani efter att Ibrahimovic lämnat.

SE ÄVEN: Zlatan Ibrahimovic visade upp monsterbil i Stockholm

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here