Home Lag & klubbar Maxi López: ”Zlatan sa han skulle slita huvudet av mig”

Maxi López: ”Zlatan sa han skulle slita huvudet av mig”

599
0
Maxi López:
foto: bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic är känd för att ha ett hett temperament. Nu avslöjar Maxi López en hetlevrad diskussion med svensken.
– Zlatan sa han skulle slita huvudet av mig, säger López.

Att Zlatan Ibrahimovic har ett hett temperament och kan säga några väl valda ord till både lagkamrater och motståndare är något vi hört genom åren.

Nu berättar tidigare lagkamraten Maxi López om en situation med svensken som han sent skulle glömma. I en intervju med argentinska TyC Sports säger anfallaren att Zlatan blev sur efter att inte ha fått en passning på fötterna.

– Jag slog en passning som gick i hans riktning, men han rörde sig inte utan stod bara stilla och kollade på mig. Om han hade rört på sig hade han varit helt fri med målvakten. Han tittade på mig med en arg min och skrek på mig att jag skulle lägga passningen direkt på foten, berättar Maxi López.

Argentinaren säger dock att det hela var glömt ett par dagar senare när Zlatan kom fram till honom inför en Champions League-match.

– Jag gillar dig, ni argentinaren har karaktär och säger vad ni tänker. Nästa gång du gör så kommer jag slita huvudet av dig, ska Zlatan ha sagt enligt López.

SE ÄVEN: Zlatans födelsedagspresent – “samma bil som kungen”

bet365
bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here