Home Lag & klubbar Manchester United Zlatan Ibrahimovic till VNL: ”Du är här för att överleva”

Zlatan Ibrahimovic till VNL: ”Du är här för att överleva”

617
0
Zlatan Ibrahimovic till VNL:

Zlatan till VNL: ”Du är här för att överleva”

Enligt brittisk press ska Zlatan Ibrahimovic haft en konversation med Victor Nilsson Lindelöf efter ankomsten till Manchester United.

Sommaren 2017 anslöt Victor Nilsson Lindelöf till Manchester United från Benfica. Den engelska storklubben betalade då 35 miljoner euro för försvararen som inte fick någon lätt start. På senaste har det dock gått desto bättre för ”VNL” och nu berättar svensken om hur han såg på Lindelöfs första tid på Old Trafford.

– Jag tror att han hade det svårt i början, men jag tror att det är typiskt svenskt. När du kommer någonstans så vill du vara kompis med alla. Jag förklarade för honom: Lyssna, de här spelarna är erövrare. Du är här för att överleva. Du är inte här för att vara kompis med alla så du måste leverera. Om du inte levererar har klubben inga problem med att sälja dig, det är så det funkar, säger Zlatan enligt Daily Mail.

Zlatan lägger även till att han gillar hur Lindelöf spelat under denna säsong, speciellt efter att Ole Gunnar Solskjaer tagit över rodret från Jose Mourinho.

– Jag tycker att han har gjort det bra den senaste tiden. Han spelar mycket mer efter ett första år, säger 37-årige Zlatan.

SE ÄVEN: Zlatans kritik mot United-ikonerna – “klagar hela tiden”

Previous articleZlatan kritiserar spelsystemet: ”Det är skit”
Next articleTV-spelsintresset stort hos Zlatan: ”glad att inte prata med mig”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here