Home Lag & klubbar Maldini: ”Var en chansning att ta in Zlatan”

Maldini: ”Var en chansning att ta in Zlatan”

1980
0
Maldini:
foto: bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic har gjort succé efter återkomsten till AC Milan. Nu erkänner sportchefen Paolo Maldini att värvningen var en chansning.

Efter spel i amerikanska återvände Zlatan Ibrahimovic till Serie A och AC Milan där det blivit succé. Nu berättar sportchefen Paolo Maldini att värvningen var en chansning.

– Självklart var Zlatan en gambling. För han hade spelat flera år i MLS och med all respekt för den ligan så håller den en helt annan nivå än Serie A. När vi föreslog ett kontrakt över 18 månader sa han att: ”Vi kör på sex månader”. Han var inte säker på vad han kunde ge oss, säger Maldini till DAZN.

Maldini berättar även att Zlatan fanns i planerna redan ett år tidigare.

– Ibra var redan en idé för oss i januari 2019. Vi pratade med honom och Mino Raiola (Zlatans agent). Men han hade redan lovat LA Galaxy att han skulle spela vidare där och sa till oss att vi skulle prata igen om ett år. Han höll sitt ord, säger Maldini.

– Ibra är en extrem vinnarskalle. Han höjer nivån i laget och driver sina lagkamrater till galenskap genom att pressa dem, avslutar han.

SE ÄVEN: Janne Andersson i möte med Zlatan om återkomst i landslaget

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here