Home Lag & klubbar Lukaku hyllar Zlatan: ”Det var den vackraste saken för mig”

Lukaku hyllar Zlatan: ”Det var den vackraste saken för mig”

3154
0
Lukaku hyllar Zlatan:
FOTO: BILDBYRÅN

Lukaku hyllar Ibra inför derbyt

Efter att tidigare har delat omklädningsrum i Manchester United uttalar sig Romelu Lukaku om Zlatan Ibrahimovic. Detta inför Milano-derbyt på söndag.

På söndag ställs AC Milan mot Inter i ett derby som är hetare än på länge. Inter ligger på andra plats i Serie A under Antonio Conte samtidigt som Milan har hittat rätt efter Zlatans återkomst. Milan-tränaren Stefano Pioli har tidigare uttalat sig om att Zlatan är spelklar till matchen. Nu uttalar sig Inter-stjärnan Romelu Lukaku om tiden med svensken.

– Ibra är en mästare, jag respekterar honom. I Manchester kunde jag träna med honom varje dag, det var den vackraste saken för mig, säger Lukaku i programmet Tiki Taka, enligt Goal.

Lukaku säger att det ska bli roligt att ställas mot Zlatan, som är en mästare och ett proffs.

– För mig är det normalt att han kan göra de sakerna som 38-åring. Han jobbar hårt – han gav mig alltid råd när vi spelade tillsammans i Manchester.

Ibra har tidigare hyllat Lukaku.

– Lukaku har den här stora hungern att bevisa sig för hela världen och jag är säker att han kommer göra bra ifrån sig i Inter också, sa svensken efter Lukakus flytt till Inter.

SE ÄVEN: Alexander Östlund hyllan Zlatan: “helt fantastisk”

Previous articleTränaren: ”Zlatan tillbaka till derbyt”
Next articleUppgifter: Zlatan stannar i Milan efter sommaren

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here