Home Lag & klubbar Zlatans hälsning till Janne Andersson – ”Det var mitt fel”

Zlatans hälsning till Janne Andersson – ”Det var mitt fel”

508
0
Zlatans hälsning till Janne Andersson – "Det var mitt fel"
FOTO: BILDBYRÅN

På söndagskvällen gjorde Janne Andersson och Peter Wettergren den sista matchen som svenska landslagstränare. Efter matchen skickade Zlatan Ibrahimovic en hälsning till duon.

Under en längre tid har det varit klart att förbundskapten Janne Andersson och assisterande tränaren Peter Wettergren skulle lämna det svenska landslaget efter EM-kvalet. På söndagskvällen vann Sverige mot Estland med 2-0 och efter matchen handlade mycket om hyllningarna till duon.

Zlatan Ibrahimovic, 43, som under en kort period spelade under duons mandat skickade en hälsning.

– Tjena Janne, Zlatan här. Ett stort tack för chansen jag fick. Den varade inte länge, den kunde ha varat längre, och den kunde ha börjat tidigare. Men det är mitt fel, så… Jag vill bara säga att det har varit roligt att lära känna den riktiga Janne och vi har haft kul ihop. Vi har pratat mycket, vi har skrattat, vi har varit hårda i våra beslut. Men det är så det är, säger Zlatan i en video.

Den tidigare landslagsanfallaren passade även att hylla assisterande tränare Peter Wettergren.

– Peter! Jag vill bara säga ett stort grattis för det du tillfört landslaget. Du har bidragit med mycket, även om inte du synts till i varje stund. Du jobbar i bakgrunden och du har gjort ett fantastiskt jobb. Jag vill bara säga att jag är tacksam att jag lärt känna dig. Du har en fotbollshjärna som få andra har.

Zlatan avslutade hälsningen med en skämtsam pik till Janne Andersson.

– Framtiden ser ljus ut. Det är jag hundra procent säker på, och nu kanske du får chansen att komma etta på listan, du vet vilken lista jag pratar om – vem det skrivs mest om, avslutar han med ett leende.

SE ÄVEN: Janne Anderssons första ord om Zlatan i landslaget

bet365