Home Lag & klubbar Lagkamraten: ”Tog tre veckor för att lära sig mitt namn”

Lagkamraten: ”Tog tre veckor för att lära sig mitt namn”

644
0
Lagkamraten:

Zlatans lagkamrat avslöjar svenskens första tid i LA Galaxy

Chris Pontius säger i en intervju att Zlatan hade stora problem med att lära sig sina lagkamraters namn.

I mars 2018 lämnade Zlatan Ibrahimovic Manchester United för att skriva på för LA Galaxy. Sedan dess har det gått väldigt bra för svensken på planen när han inte varit skadad. Det gick dock inte helt felfritt att anpassa sig på en amerikanska västkusten. Nu säger lagkamraten Chris Pontius att det tog tre veckor för Zlatan att lära sig namnen på sina nya lagkamrater.

– Det tog tre veckor innan han visste mitt namn. Även efter det fanns det ett par killar vars namn han rörde till ganska ordentlig, vilket var ganska kul. Han kallade Perry Kitchen för ”Kevin” i typ en månad.

”Fick gå igenom dödens tunnel”

När Zlatan var ny i LA Galaxy gick Ashley Cole ut och berättade om ritualen som man har när en ny spelare ansluter. Pontius säger att Zlatan fick gå igenom det hela, men att man inte vågade slå så hårt.

– Jag utgår från att ingen slog Zlatan så hårt att han kunde bli irriterad. Jag tänkte verkligen inte bli den som gjorde det, så jag gav honom en försiktig klapp. Han är en ganska skrämmande kille, säger Pontius till ESPN.

Sebastian Lletget, också mittfältare i laget, önskar att han hade sparkat hårdare.

– Om vi hade känt ”Ibra” tidigare, om vi kände till hans personlighet bättre, skulle vi ha sparkat hårdare. Men vi visste inte vad vi skulle förvänta oss. Nu förtiden har vi alltid kul ihop.

SE ÄVEN: Zlatan efter straffdubbeln: “Lovade min son att göra tre mål”

Previous articleZlatan efter straffdubbeln: ”Lovade min son att göra tre mål”
Next articleToivonen: Zlatan intresserad av Australien

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here