Home Lag & klubbar LA Galaxy Zlatans märkliga skadeproblem fortsätter

Zlatans märkliga skadeproblem fortsätter

274
1
Zlatans märkliga skadeproblem fortsätter

Zlatans skadebekymmer fortsätter och det blir bara mer och mer. Efter korsbandsskadan han ådrog sig i mars 2017 när Manchester United mötte Anderlecht i Europa League-kvartsfinal har han haft fortsatta problem med både den och nya.

Zlatan har inte spelat någon match på eller fullföljt ett träningspass på flera veckor nu säger La Times-reportern Kevin Baxter som har följt La Galaxy på nära håll i flera år. Zlatan ska ha börjat känna av smärtor i hälsenan redan under debutmatch inför den här säsongen av MLS. Detta den 3 mars där hans lag besegrade Chicago Fire med 2-1 efter ett mål av anfallaren.

Det är dock den senaste matchen Zlatan spelat sedan dess då man har gått ut med att han har en hälseneskada men att han borde vara tillbaka i matchtempo igen redan i slutet av mars. Kevin Baxter befarar dock att skadan kommer att ta längre tid än vad man tror. Bara för en vecka sedan ska Zlatan ha försökt träna med men som vid hans tidigare skador ska han ha kommit tillbaka för tidigt från skadan och tvingats kliva av.

I och med Zlatans skadebekymmer skriver även Kevin Baxter på Twitter att han misstänker starkt att La Galaxy nu jobbar intensivt för att hitta en ny anfallare som kan ta Zlatans plats nu när han är skadad och inför framtida skador.  Det har bland annat ryktats om Nikola Djurdjic från Hammarby.

bet365
bet365

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here