Home Lag & klubbar LA Galaxy i kris – efter att Zlatan Ibrahimovic lämnat klubben

LA Galaxy i kris – efter att Zlatan Ibrahimovic lämnat klubben

2137
0
LA Galaxy i kris - efter att Zlatan Ibrahimovic lämnat klubben
foto: bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic tog LA Galaxy till nya höjder under sin tid i klubben. Nu befinner sig den amerikanska storklubben i kris.

De två åren som Zlatan Ibrahimovic spelade i LA Galaxy i MLS kommer de amerikanska fotbollsfansen sent att glömma. Svensken stod för 52 mål på 56 matcher under två säsonger, siffror som imponerar stort.

Zlatan lämnade MLS för att återvända till AC Milan och efter att svensken lämnat USA har det bara fått nedåt för LA Galaxy.

Tidigare i veckan fick tränaren Guillermo Barros Schelotto lämna sitt uppdrag tillsammans med sina fyra assistenter. Klubben har även missat slutspel efter att den första delen av säsongen är färdigspelad.

Nu säger klubbens general manager Dennis te Kloese till Los Angeles Times att man är på jakt efter en ersättare.

– Vi inom klubbledningen är mycket medvetna om vårt ansvar för den här usla säsongen. Jag kunde aldrig drömma om att vi skulle ligga på sista plats, men jag är medveten om att det är där vi är, säger Dennis de Kloese.

LA Galaxy hämtade in Javier ”Chicharito” Hernández för att ersätta Zlatan. Det har dock endast blivit ett mål på tio matcher för mexikanen i klubben.

SE ÄVEN: Björn Ranelid: “Zlatan bör spela i landslaget”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here