Home Lag & klubbar Jansson: ”Chansen finns att Zlatan spelar i Hammarby”

Jansson: ”Chansen finns att Zlatan spelar i Hammarby”

371
1
Jansson: "Chansen finns att Zlatan spelar i Hammarby"
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic har tidigare stängt dörren för att återvända som spelare i Allsvenskan. Nu säger Hammarbys sportchef att Zlatan kan spela i Hammarby.

Under måndagen förväntas Zlatan Ibrahimovic vara tillbaka i Milano igen. Svenskens kontrakt med AC Milan går ut efter säsongen och det är inte klart var Ibra kommer att spela till hösten. Superstjärnan sägs ha ett erbjudande från Milan på bordet men ännu är inget påskrivet. Att spela för Hammarby har tidigare inte varit aktuellt, nu öppnar dock Bajens sportchef Jesper Jansson för att 38-åringen kan skriva på till hösten.

– Chansen finns nog, det tror jag. Men det är bara Zlatan själv som vet. Han har inte sagt något så och det är inte så att jag behöver fråga honom och berätta för honom att vi vill ha honom här, säger Jansson till Expressen och fortsätter:

– Men det har jag lärt mig, han säger inget förrän han är 100 procent säker. Självklart skulle vi vilja det. Han har en större tanke med allting han gör.

Zlatan har tidigare själv kommenterat en eventuell flytt till Bajen, som spelare.

– Vi får se. Jag har sagt att jag inte kommer spela i allsvenskan, men jag har sagt andra saker också (som han menar på att han inte uppfyllt), sa Zlatan då och fortsatte:

– Jag har kontrakt med Milan, vi får se hur det avslutas där – om det avslutas. Jag vill spela fotboll så länge jag kan. Man vet aldrig vad som händer, jag vill kunna prestera och bidra med något. Jag vill inte bara spela för det jag har gjort eller för den jag är – ska man tillhöra ett lag ska man kunna leverera något. Vi får se vad som händer.

SE ÄVEN: Zlatan Ibrahimovic visade upp monsterbil i Stockholm

bet365

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here