Home Lag & klubbar Inter ”Mourinho sa att jag skulle skämmas över min insats”

”Mourinho sa att jag skulle skämmas över min insats”

1540
0

Zlatan berättar om Mourinhos kritik i Serie A

Den svenske superstjärnan berättar hur Jose Mourinho pressade honom under tiden i Inter. Ibland kanske lite över gränsen.

Zlatan Ibrahimovic och Jose Mourinho har ofta kopplats ihop som två figurer som fungerar väldigt bra tillsammans. De båda har samma vinnarskalle och har jobbat tillsammans i både Inter och i Manchester United innan Zlatan lämnade för LA Galaxy. Mourinho är känd för att inte alltid komma speciellt bra överens med sina spelare och nu berättar svensken hur han kritiserades av ’Mou’.

– Efter en match i Serie A där skulle få priset som matchens lirare sa han till mig att jag skulle skämmas över min insats och att det var oförtjänt. Mourinho är en speciell tränare och hans arbetssätt är inte något nytt men du måste veta hur du ska reagera. Några år efter ville han värva mig till Manchester United, säger Zlatan i en lång intervju till Daily Mirror.

LA Galaxy-anfallaren fick även svara på vilket mål som var det snyggaste han gjort i karriären.

– Det snyggaste målet jag gjort i min karriär? Målet mot England. Brittiska journalister pratade alltid illa om mig och det gav mig alltid extra motivation. Därför är detta mål extra speciellt, avslutar han.

Previous articleZlatans kritik mot United-ikonerna – ”klagar hela tiden”
Next articleZlatan Ibrahimovic motivational video: It’s POSSIBLE!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here