Home Lag & klubbar Hyllningen: ”Zlatan har samma vinnarmentalitet som Michael Jordan”

Hyllningen: ”Zlatan har samma vinnarmentalitet som Michael Jordan”

298
0
Hyllningen: "Zlatan har samma vinnarmentalitet som Michael Jordan"
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic har jämförts med några av de största idrottsstjärnorna någonsin. Nu hyllas han av Jesse Lingard som jämförs honom med Michael Jordan.

Zlatan Ibrahimovic lyfte Manchester United direkt efter ankomsten till Old Trafford. En som blev imponerad var Jesse Lingard. Nu hyllar engelsmannen Zlatan och säger att han har en rå vinnarmentalitet.

Lingard har sett den nya dokumentären om Michael Jordan och i en intervju med beIN Sports får Lingard frågan om vem han skulle jämföra med basketlegendaren.

– Då måste jag svara Zlatan. Så fort han kom till Man United kunde du känna en viss aura kring honom. Han hade en vinnarmentalitet som drev oss att vinna många titlar. Inte många andra spelare har haft samma effekt. Han hade spelat i stora klubbar förr och hade en rå vinnarmentalitet, säger Lingard.

SE ÄVEN: Kobe Bryant hyllar Zlatan: ”Kommer uträtta stora saker”

Lingard säger även att Zlatan tog hand om de yngre spelarna i klubben.

– Han kom hit och sa direkt att han ville vinna titlar. Vid den tidpunkten var jag och Marcus Rashford unga och så fort vi hade vunnit en titel var vi hungriga på flera. Den vinnarmentaliteten fick vi av honom, säger Lingard.

SE ÄVEN: LeBron James: “Zlatan är galen, men jävligt bra”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here