Home Lag & klubbar Hemliga förberedelserna inför Zlatans hyllning: ”Spännande”

Hemliga förberedelserna inför Zlatans hyllning: ”Spännande”

168
0
Hemliga förberedelserna inför Zlatans hyllning: "Spännande"
FOTO: BILDBYRÅN

Den 8 juni kommer Zlatan Ibrahimovic att avtackas i samband med Sveriges match mot Serbien. Exakt vad som kommer att hända är dock hemligt.
– Det ska väl vara lite spännande, säger landslagschefen Stefan Pettersson till Expressen.

Sommaren 2023 lämnade Zlatan landslaget och efter det har det diskuterats kring när Zlatan Ibrahimovic ska få en avtackning av det svenska landslaget och dess supportrar. Den 8 juni är nu bestämt men hur planen ser ut mörkas.

Enligt förbundet kommer akten att äga rum så snart det går efter slutsignal, mer information än så vill SvFF inte berätta.

– Nej, det ska väll vara lite spännande, säger landslagschefen Stefan Pettersson till Expressen.

Tanken är att ingen ska få veta vad förbundet har planerat för att hylla ”Ibra”.

– Det tror jag inte tanken är, jag är inte inblandad i regin kring just exakt vad som händer. Men det borde bli spännande att se vad som kommer ske, avslutar han.

Under hela sin blågula karriär gjorde Zlatan mål i landslaget där några av Zlatans snyggaste landslagsmål kom mot Italien, England och Ungern.

Hyllas av förbundskaptenen

I samband med att förbundskaptenen Jon Dahl Tomasson presenterade landslagstruppen för de två kommande landskamperna passade dansken på att hylla Zlatan.

– Om du kollar på vad Zlatan har gjort för Sverige och fotbollen generellt så förtjänar han en stor fest. Så det är ett bra tillfälle att betala tillbaka till honom. Det blir ett fint sätt att säga hejdå till en av de bästa spelarna någonsin, säger Jon Dahl Tomasson.