Home Lag & klubbar Hammarby anmäls efter Zlatans hemliga besök

Hammarby anmäls efter Zlatans hemliga besök

1039
0
Hammarby anmäls efter Zlatans hemliga besök
foto: bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic och Hammarby avvek mot det medicinska protokollet under matchen mot Östersund. Nu anmäls klubben.

Under måndagen skrev vi på Zlatanism om att Zlatan Ibrahimovic varit på hemligt besök i Hammarbys omklädningsrum i samband med vinstmatchen mot Östersunds FK. Det var Fotbollskanalen som avslöjade superstjärnans besök på Tele2 Arena, något man även fick bekräftat av Hammarbys sportchef Richard von Yxkull.

– Han var inne i omklädningsrummet efter matchen och grattade grabbarna. Jag pratade själv med honom efter matchen. Det är så klart väldigt roligt att Zlatan tar sig tid och är på plats när vi spelar premiär. Det betyder mycket för oss, sade Hammarbys ordförande Richard von Yxkull till siten.

Ibras besök kan dock bryta mot Svensk Elitfotbolls regler under coronapandemin. Nu utreds Hammarby av SEF.

– Jag måste veta mer innan jag kan kommentera det. Men jag ska genast sätta fart på folk; ställa frågan hur de har hanterat det. Det är jätteviktigt att man inte gör avsteg som riskerar smittspridning, säger generalsekreteraren Mats Enquist till kanalen.

Till TT bekräftar Per Eliasson som är chef över matchdelegater på Svensk Elitfotboll att det kommit in en anmälan.

– Matchdelegaten har observerat en avvikelse mot det medicinska protokollet. Ärendet ligger just nu hos disciplinutskottet. De hanterar och prövar ärendet. Jag tror att man kommer hantera det ganska skyndsamt, säger Eliasson.

SE ÄVEN: Zlatans hälsning till Bajen: “Vi ses på plan”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here